Algemene voorwaarden

Eigen risico en aansprakelijkheid.
1.1 yoga heeft over het algemeen een positieve uitwerking op lichaam en geest, er zijn echter uitzonderingen! De deelnemer dient dan ook bij enige twijfel over zijn/ haar gezondheid zowel geestelijk als   lichamelijk een arts en/of specialist te raadplegen alvorens te beginnen met yoga en/of meditatie.
1.2 tijdens de lessen wordt de deelnemer zo goed mogelijk begeleid door een gediplomeerd yogadocente, echter blijft de deelnemer er zelf verantwoordelijk voor dat zijn/haar persoonlijke grenzen niet worden overschreden. Eventuele blessures kunnen kenbaar worden gemaakt op het inschrijfformulier zodat daar zo goed mogelijk rekening mee kan worden gehouden.
1.3  Anandi yoga is niet verantwoordelijk voor schade en/of verlies van eigendommen. Neem geen waardevolle spullen mee. Tijdens de yogales wordt de voordeur van de dansschool op slot gedaan.

2) Lidmaatschap en betaling.
2.1 De abonnementen dienen vooraf te worden betaald.
2.2 De abonnementen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar aan anderen
2.4 Gemiste lessen kunnen altijd worden ingehaald binnen de periode van het maandabonnement. Er wordt dan gekeken of er ruimte is in een andere groep om een les in te halen

3) Verlengen en opzeggen.
3.1 Je kan ten alle tijden opzeggen. Er kan echter geen restitutie worden verleend op nog lopende abonnementen. Doe dit voor de 28 ste van de maand
3.2 Alleen als een deelnemer langdurig ziek is, kan een maandabonnement in overleg worden stilgezet.

4) Kledingadvies en spullen om ( eventueel) mee te nemen..
4.1 Yoga dient bij voorkeur op blote voeten te worden beoefend. Indien je dat niet prettig vindt, zijn een paar comfortabele sokken ook prima.
4.3 Het advies is om comfortabele loszittende kleding te dragen.

6) Feest en vakantiedagen en annulering van lessen.

6.1 Op feestdagen worden er geen lessen gegeven, tenzij anders wordt aangegeven
6.2 Tijdens de meivakantie, voorjaarsvakantie, kerstvakantie zijn er geen lessen. In de zomervakantie wordt er in de maand augustus geen les gegeven. Je hoeft in de maand augustus ook geen lesgeld te betalen.

7) Mobiele telefoons en aanvang van de les.
7.1 bij het begin van de les dien je je mobiele telefoon op stil te zetten of het liefste helemaal uit. Dit om zo goed mogelijk van de les te genieten en om andere deelnemers niet te storen
7.2 Als de les begint wordt de deur van de yogaruimte gesloten. Gelieve tijdig aanwezig te zijn ( vijf minuten van tevoren) zodat de les zo min mogelijk wordt onderbroken.

8) Lestijden.
8.1 Anandi yoga  heeft het recht om lestijden te veranderen mocht dat nodig zijn.

8.2 Probeer 5 minuten eerder te komen bij aanvang van een les i.v.m. de begin meditatie en om de rust in de groep te bewaren.

9) Wijzigen prijzen
9,1 Anandi yoga  mag ten alle tijden haar prijzen aanpassen, doch streef ik ernaar om de prijs zo laag mogelijk te houden en de kwaliteit hoog.

10) Privacy/AVG
10,1) Bij inschrijving geef je tevens toestemming om op de mailinglijst te komen van Anandi Yoga. Dit wordt alleen gebruikt voor eigen administratie en deze wordt nooit doorgespeeld aan anderen

Contact